Nybörjarguide för att installera Atmosphere, Sigpatches, emuMMC, Incognito & Tinfoil | Nintendo Switch - JILAXZONE (2024)

Behandla den här artikeln endast i EDUCATIONELLA syften.

Vänligen RESPEKTERA konsoltillverkaren, speltillverkarna, utvecklarna, utgivarna genom att alltid köpa och spela originalen på deras originalsystem. Utan att du stödjer dem kommer det inte att finnas några bra och bra system och spel i den kommande framtiden.

Anledningen till att jag skriver den här artikeln är för att sammanfatta stegen för eget bruk i framtiden om jag skulle vilja göra om alla steg jag gjorde förra gången utan att behöva klämma in internet i timmar och dagar, jag använde stegen här på min egen POC – Proof Of Concept – testar att efter stegen kunde jag få min Switch att köra Atmosphere på emuMMC med Sigpatches, Incognito och Tinfoil installerade. Den här artikeln är också avsedd för alla nybörjare eller noobs, så du kommer inte att ha stora svårigheter att räkna ut allt från början. Jag kommer dock att ge bara stegen på hög nivå i de rekommenderade sekvenserna istället för att skriva alla små detaljer, huvudorsaken är att det finns massor av fantastiska människor från samhället som har skrivit en mycket bra guider (men många av dem inte är i rätt ordning), så för varje steg på hög nivå som tillhandahålls kommer jag att inkludera länkar till respektive guider (som gjordes av dessa fantastiska människor från samhället) om hur du kan göra stegen i detaljer.

Förutsättningar

a) Nintendo Switch

b) MicroSD-kort med en storlek på minst 64 GB.

c) USB-C till USB-A (normal USB)-kabel

d) Dator (Windows eller Mac).

Andra förutsättningar nämns i detalj på var och en av de angivna länkarna.

Så här säkerhetskopierar du NAND, skapar emuMMC, installerar Atmosphere, Sigpatches och Tinfoil på Nintendo Switch

Innan jag börjar, även om jag har provat alla steg som nämns nedan själv (som en del av min POC) och framgångsrikt säkerhetskopiera NAND, skapa emuMMC, installera Atmosphere, Sigpatches och Tinfoil,Jag tar inget ansvar alls om du följer stegen som nämns här och slu*tar med skadad eller förbjuden Switch. Gör allt på egen vilja och på egen risk.

1) Markera Switch om det är en lappad eller oparpad enhet

Detta är för att kontrollera om din Switch är en patchad enhet eller oparpad enhet. Patchad enhet kallas även iPatched. Mellan den oparpade enheten och den patchade enheten finns den här "möjligen patchade" enheten. Använd följande verktyg för att kontrollera vilken version som är din Switch.

Länk för att kontrollerahttps://ismyswitchpatched.com/

Om du får svar som "Din konsol är inte patchad. Hurra!" och du ser "Grön" färg kan du hoppa över steg 2 och fortsätta till steg 3 och framåt.

Om du får svar som "Din konsol är möjligen patchad." och du ser "Gul" färg, bör du gå vidare till steg 2.

Om du får svar som "Din konsol är definitivt patchad! Det är tråkigt!" och du ser "röd" färg, bör du hänvisa till den här guiden istället:https://switch.homebrew.guide/hacking/caffeine/forewarning.

2) Bekräfta växeln om den är korrigerad eller oparpad

Detta för att bekräfta om din Switch är patchad eller oparpad.

Länk för att kontrollerahttps://gbatemp.net/threads/a-definitive-way-to-test-if-your-switch-is-patched-or-not-purchases-after-07-2018.512018/

3) Ställ in 90DNS

90DNS är avsett att blockera och omdirigera all trafik till Nintendo samtidigt som du 1) klarar alla anslu*tningstester utan att anslu*ta till Nintendo-servrar och 2) tillåter allt som inte är Nintendo (så att du fortfarande kan njuta av hembryggning och anslu*ta till Internet).

Kul fakta: 90DNS-namnet kom från 90 som Ninety, kort sagt Ninty, som syftar på Ninty till Nintendo.

Länk för att kontrollerahttps://www.cfwaifu.com/90dns/

4) Säkerhetskopiera din NAND

NAND är i princip hela mjukvaran som gör din Switch att vara en Switch och unik för din Switch. Till exempel: OS, serienumret.

Varför ta backup av NAND? Det är en säker hamn ifall du förstör din Switch, så att du kan återgå till din backup NAND.

Länk för att kontrollerahttps://birbchirp.gitbook.io/switchguide/nand-backup/creating-a-nand-backup-with-hekate

5) Partitionera SD-kort för att skapa emuMMC

I Switch homebrew world finns dessa termer: sysMMC (avser också sysNAND) och emuMMC (avser också emuNAND).

sysMMC är din faktiska och huvudsakliga Nintendo Switch-lagring, inklusive operativsystem. Där emuMMC är den emulerade Switch Storage (inklusive det alternativa operativsystemet).

Anledningen till att du vill partitionera ditt SD-kort är så att du kan skapa och använda emuMMC för allt hemmabryggt, undvika att krångla till sysMMC (den faktiska och huvudsakliga Nintendo Switch-lagringen).

Länk för att kontrollerahttps://birbchirp.gitbook.io/switchguide/nand-backup/creating-a-nand-backup-with-hekate

6) Skapa emuMMC

Medan steget innan är att skapa en partition redo för emuMMC, är detta steg att faktiskt använda SD-kortpartitionen för att skapa emuMMC. emuMMC är lagringen för Switch alternativ OS och andra hembryggade appar.

Länk för att kontrollerahttps://birbchirp.gitbook.io/switchguide/emummc-guide/creating-your-emummc-in-hekate

7) Installera Atmosphere + SigPatches

Atmosphere är det alternativa operativsystemet för Switch, medan SigPatches låter dig köra hembryggade appar som Tinfoil och dina speldumpar.

Länk för att kontrollerahttps://birbchirp.gitbook.io/switchguide/cfw-guides/atmosphere

8) Använd Atmosphere Incognito

Atmosphere Incognito, även känd som "blanking Switch Serial Number", är ett sätt att ställa in ditt Switch Serienummer till att vara något i stil med "XAW000000000" - vilket i princip är ett tomt serienummer. Detta gör att din Switch inte kan anslu*ta till Nintendos server, eftersom den inte kan identifieras.

Om du undrar skillnaden mellan Atmosphere Incognito med 90DNS, är den största skillnaden mellan de 2:

  • 90DNS: blockerar anslu*tningen till Nintendos servrar.
  • Atmosphere Incognito: tömma ditt serienummer, så om du på något sätt blir anslu*ten till Nintendo-servrar, kommer din switch inte att kunna identifieras.
Länk för att kontrollerahttps://birbchirp.gitbook.io/switchguide/cfw-guides/atmosphere/atmosphere-blanking

9) Installera aluminiumfolie

Tinfoil är spel- och hemmabryggaren.

Länk för att kontrollerahttps://birbchirp.gitbook.io/switchguide/tinfoil-stuff/installing-tinfoil

10) Installera NUT (Windows)

NUT är användargränssnittet för att installera spelfiler. När NUT är installerat kan du enkelt överföra data mellan datorn och switchen.

Länk för att kontrollerahttps://birbchirp.gitbook.io/switchguide/tinfoil-stuff/nut-usb-install

Ta ihop allt

Det tog mig ett par dagar att lista ut allt i rätt ordning och ordning, förhoppningsvis med den här sammanfattningsguiden hjälper den dig att inte gå vilse och överväldigad av de många steg som ska göras.

Jag måste påminna dig en gång till här:

Vänligen RESPEKTERA konsoltillverkaren, speltillverkarna, utvecklarna, utgivarna genom att alltid köpa och spela originalen på deras originalsystem. Utan att du stödjer dem kommer det inte att finnas några bra och bra system och spel i den kommande framtiden.

Skål!

För andra intressanta nyheter, tips och tricks relaterade till Nintendo Switch, gå hit:Nintendo Switch på JILAXZONE.

Har du något du vill att jag ska ta upp i min nästa artikel?Skriv ner dem i kommentarsfältet nedan.

Alternativt kan du hitta fler intressanta ämnen på JILAXZONE:

FRI!LivTech
HurPositivt kassaflödeAndroid
ResaAlla artiklar

JILAXZONE– Jons intressanta liv & fantastiska upplevelse ZONE.

Hej, tack för att du läste min kurerade artikel.Eftersom du är här och om du tycker att den här artikeln är bra och hjälper dig ändå, hjälp mig att sprida orden genom att dela den här artikeln till din familj, vänner, bekanta så att fördelarna inte bara stannar vid dig, de kommer också att få samma sak godhet och dra nytta av det.

Eller om du vill kan du också köpa en kaffe till mig:

Beginners guide to install Atmosphere, Sigpatches, emuMMC, Incognito & Tinfoil | Nintendo Switch - JILAXZONE (1)

Tack!

Live för att dela. Dela till Live.Den här bloggen är mitt livslånga projekt, för mig att dela mina erfarenheter och kunskaper till världen som förhoppningsvis kan vara fruktbar för dem som läser dem och i slu*tändan hoppas på att bli min livslånga (passiva) inkomst.

Jag ber om ursäkt.Om du ser annonser som visas på den här webbplatsen och blir irriterad eller störd av dem. Så mycket som jag vill dela allt gratis, tyvärr är domänen och värdskapet som används för att vara värd för alla dessa artiklar inte gratis. Det är anledningen till att jag behöver annonserna som visas för att kompensera kostnaderna. Även om jag inte tvingar dig att se annonserna, mendet kommer att vara bra och användbart om du är villig att stänga av annonsblockeraren medan du ser den här webbplatsen.

Nybörjarguide för att installera Atmosphere, Sigpatches, emuMMC, Incognito & Tinfoil | Nintendo Switch - JILAXZONE (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Frankie Dare

Last Updated:

Views: 5705

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Frankie Dare

Birthday: 2000-01-27

Address: Suite 313 45115 Caridad Freeway, Port Barabaraville, MS 66713

Phone: +3769542039359

Job: Sales Manager

Hobby: Baton twirling, Stand-up comedy, Leather crafting, Rugby, tabletop games, Jigsaw puzzles, Air sports

Introduction: My name is Frankie Dare, I am a funny, beautiful, proud, fair, pleasant, cheerful, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.