Vad är en brännartelefon? | Hur man köper en brännare | Brännare | Brännare (2024)

What Is A Burner Phone? | How To Buy A Burner | Burner | Burner (1)

Länge borta är de dagar då du var tvungen att köpa en förbetald telefon och bokstavligen bränna den (eller bara slänga den) efter att du var klar med den. Nu finns det en app för det. Det är Burner-appen, och den låter dig njuta av alla sekretessfördelar med en Burner-telefon med några extra funktioner och funktioner som gör livet mycket enklare för dig.

Undrar du vad en Burner-telefon används till nuförtiden och hur man köper en Burner-telefon? Vi har alla detaljer för dig i den här användbara guiden till Burner-telefonappar.

Är Burner-telefoner fortfarande en grej?

Blandtopptrender på 1990-talet, av vilka chokers, flanell, västar och gelésandaler definitivt gör snittet, finns Burner-telefoner ingenstans. Varför? Det är troligtvis för att Burner-telefoner fortfarande är en grej. De ser bara lite annorlunda ut.

Förr i tiden (i detta sammanhang betyder "dagen" 90-talet och början av 2000-talet), var brännartelefoner fysiska engångstelefoner som du kunde använda när du inte ville att du eller dina telefonsamtal skulle spåras. Nu, när någon hänvisar till en Burner-telefon, hänvisar de troligen mer specifikt till ett Burner-telefonnummer de använder via en app.

Idag har du din beskärda del av valmöjligheterna när det är dags att köpa en Burner-telefon, och det bästa är att du faktiskt inte behöver köpa en riktig telefon. Ja, det betyder att du kan glömma fysiska, förbetalda Burner-telefoner! Skaffa en app istället. Det är i alla fall mycket lättare.

Faktum är att det är så enkelt som att klicka på ett telefonnummer som du vill ha och registrera dig. Den är redo att användas GRATIS direkt, vilket innebär att du kan börja leka med funktionerna direkt för att ta reda på hur du bäst optimerar ditt nummer för att fungera med ditt liv och dina behov.

What Is A Burner Phone? | How To Buy A Burner | Burner | Burner (2)

Var kan man köpa en Burner-telefon

Vill du köpa en Burner-telefon? Walmart säljer förbetalda telefoner ochVerizon förbetalda telefonerär fortfarande en grej, men istället för att ta reda på var man kan köpa en Burner-telefon, varför inte kolla in var man kan ladda ner en Burner-telefonapp.

Varför? Tja, förbetalda Burner-telefoner är inte riktigt en "grej" nuförtiden; de har ersatts av Burner-telefonappar. Och visst, vi kanske är lite partiska, men Burner är överlägset bäst. Men håll ut, vi backar upp det. Faktum är att vi ger dig det rakt och neutralt. Här är några grundläggande funktioner du kan förvänta dig av alla Burner-telefoner (appar) du använder:

  • Möjligheten att välja ditt eget nummer
  • Möjligheten att välja mer än ett nummer
  • Möjligheten att radera numret när du behöver
  • Organisationsfunktioner som låter dig organisera dina kontakter för mer effektivitet
  • AStör ej-funktionenså att du kan stänga av och på numret/appen när du inte vill bli störd
  • Flexibla betalningsalternativ

Och, naturligtvis, bör du förvänta dig att alla moderna Burner-telefoner har inbyggda integrationer med tredjepartsappar så att du kan optimera hur du använder ditt andra telefonnummer (för arbete, frilansar, onlineförsäljning, dejting, etc. ).

What Is A Burner Phone? | How To Buy A Burner | Burner | Burner (3)

Vad du ska veta om Burner-telefonappar

Inte ett fan av att köpa en fysisk Burner-telefon? Vi skyller inte på dig! Och på 2020-talet behöver du inte. Det finns bokstavligen en app för det. Och även om det finns en hel del Burner-telefonappar som finns idag, skulle vi hävda att Burner är en av de bästa (det var så vi fick namnet OG!). Och det är inte bara för att vi jobbar här. Det beror på att vi använder Burner för vardagliga uppgifter också.

Medan du en gång använde en Burner-telefon för att ringa hemliga samtal, kan du nu använda din Burner-telefonapp för att skydda ditt privata nummer, delta i säkra onlineaktiviteter och hjälpa till att öka din arbetsproduktivitet via tredjepartsintegrationer. Coolt, eller hur?

MedBrännaranslu*tningar, till exempel kan du koppla ditt Burner-telefonnummer med användbara appar som Slack, Evernote, Google Drive, DropBox och Nomorobo, som automatiskt filtrerar bort robosamtal, spamsamtal och telefonförsäljare på alla dina Burner-linjer.

What Is A Burner Phone? | How To Buy A Burner | Burner | Burner (4)

Används för en Burner-telefon

I modern tid används Burner-telefoner till, ja, precis vad som helst. Vill du dölja ditt riktiga nummer när du dejtar online? Använd en Burner-telefon. Vill du skilja dina arbetskontakter från dina personliga kontakter? Använd en Burner-telefon. Vill du anslu*ta appar från tredje part till ditt nummer så att du kan öka din produktivitet? Använd en Burner-telefon!

För småföretagare och frilansare som vill använda en Burner-telefon för företag, har vi samlat ihop några resurser angåendebästa brännarfunktionerna för företagoch dentoppverktyg du behöverför att hjälpa dig att komma in i framgångssfären. Men här är några fler användningsområden för en Burner-telefon och hur du integrerar den i din vardag.

FRILANS

Spelningsekonomin blomstrar, och det är goda nyheter för frilansare! Men när du ansöker till frilansspelningar eller arbetar med många nya, slumpmässiga kunder samtidigt, måste du fortfarandeskydda dig själv och din integritet. Ett Burner-telefonnummer är inte bara ett bra sätt att skilja ditt privatliv från ditt frilansarbetsliv, utan det är också ett bra sätt att undvika att bli kontaktad från gamla spelningar när de väl är över.

ANDRA ARBETSNUMMER

Att hitta den perfekta balansen mellan ditt arbete och ditt privatliv är svårt, särskilt i en tid där så många av oss arbetar hemifrån. Om du tycker att det är svårt att stänga av i slu*tet av din fjärr- (eller till och med på kontoret) arbetsdag, överväg att skaffa ett andra telefonnummer till jobbet. Sedan, i slu*tet av dagen, använder du Stör ej-funktionen för att stänga av inkommande samtal och sms samtidigt som du kan ta emot vanliga meddelanden och samtal från ditt vanliga nummer.

ALLMÄN SÄKERHET

Återigen, gör en snabb Google-sökning efter ditt nuvarande telefonnummer. Det är häpnadsväckande mängden information som dyker upp? Du behöver ingen specifik anledning för att vilja ha ett Burner-telefonnummer; att bry sig om din personliga säkerhet och integritet är skäl nog. Förbetalda Burner-telefonnummer och prenumeration Burner-nummer är idealiska för alla situationer, som att skicka sms till nya vänner som du träffar eller till och med boka tider på frisörsalonger och kontor för att undvika att få uppföljande reklamsamtal.

ANMÄRKNINGAR FÖR WEBBPLATSEN

Vi har alla varit där förut; du registrerar dig för en webbplats, anger ditt telefonnummer och börjar sedan direkt ta emot sms. Det är en smärta. Och om du vet att du behöver använda ett nummer för en webbplatsregistrering, använd ett Burner-nummer. Om du ska använda en Burner-telefonapp för dessa ändamål föreslår vi att du skaffar ett abonnemang för ett andra telefonnummer som du kan använda för arbetsrelaterade och personliga ändamål och sedan använder ett förbetalt Burner-nummer som du kan använda specifikt för webbplatsen registreringar.

ONLINE DEJTING

1 av 10 onlineprofilerär en bedragare, vilket betyder att om du sveper igenom tio profiler på Tinder eller Bumble, är chansen stor att minst en av dem är falsk. Dejtingappar varnar för att lämna ut personlig information till dem du möter online och det inkluderar ditt telefonnummer. Oavsett om du är intresserad av tillfällig dejting eller bara vill lära känna någon innan du ger dem ditt riktiga nummer, är ett Burner-telefonnummer helt enkelt vettigt.

ONLINESÄLJNING

Craigslist tillhandahåller inga skyddspolicyer för köpare eller säljare, vilket innebär att om du väljer att träffa någon för att byta en vara är du på egen hand när det gäller säkerhet. Att träffas på en offentlig plats och dyka upp med en vän eller familjemedlem är två bra sätt att skydda sig själv när man säljer eller köper saker från onlineplattformar. Men om du behöver lämna ut ditt telefonnummer är det bäst att använda ett Burner-nummer så att personen inte kan kontakta dig efteråt eller hitta någon av dina personliga uppgifter via ditt riktiga telefonnummer.

Hur man får ett Burner-telefonnummer

För att få ett Burner-telefonnummer gratis, följden här länken. Du kommer att bli ombedd att ange det riktnummer som du vill att ditt nummer ska innehålla, och sedan (beroende på riktnummer; om det är riktigt populärt, kanske vi saknar dessa nummer för dagen), kommer du att få en lista med nummer att välja mellan.

Använd ditt Burner-telefonnummer gratis i sju dagar och uppgradera sedan till en plan som passar dina behov. Du kan välja mellan förbetalda brännarnummer eller prenumerationsbrännare, som förnyas varje månad, så att du kan behålla samma nummer på lång sikt.

Prenumerationsbrännare är bra för företagsägare, frilansare, onlinedejtare, onlinesäljare, marknadsförare och andra som vet att de vill fortsätta att använda en Burner-telefon för mer än bara ett engångsupptåg eller ett listigt sms.

Du skapar ditt nummer med valfritt riktnummer i USA eller Kanada. Sedan dirigerar vi om samtal som kommer till ditt Burner-nummer och skickar dem till din mobiltelefon så att ditt personliga nummer förblir privat. Det är säkert och enkelt.Skapa ditt Burner-telefonnummeri dag.

Vad är en brännartelefon? | Hur man köper en brännare | Brännare | Brännare (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated:

Views: 6419

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.